Statistica ingrijorătoare din țara noastră ne arată un nr de aproximativ 1800 persoane care iși pierd viața și alte 9000 care sunt rănite grav.

ORAGON DESPĂGUBIRI caută parteneri pe tot teritoriul țării care să reprezinte societatea în relația cu victimele accidentelor rutiere sau familia celui decedat într-un astfel de eveniment.

Activitatea partenerului nostru va consta în: identificarea potențialilor clienți (victime în urma unui accident sau familia celui decedat în urma accidentului rutier), a le prezenta activitatea și rezultatele noastre, și a-i informa cu privire la drepturile financiare ce li se cuvin.

Ce beneficii vei avea:

  • Pregătire de specialiate.
  • Beneficiezi de suport din partea societății pentru materialele necesare desfășurării activității;
  • Un sistem profesionist de colaborare, acumularea de cunoștințe și un plan dinamic de carieră; Poți dezvolta propria afacere cu ajutorul firmei.
  • Sistem avantajos de compensare pentru munca depusă;

 

Dacă îți dorești să fii reprezentantul nostru pentru a ajuta victimele să depășească aceste momente grele, iar în același timp tu să îți construiești o carieră într-un domeniu nou și provocator, trimite un cv pe adresa oragondespagubiri@gmail.com și te vom contacta.

Alătură-te echipei noastre!

Email: oragondespagubiri@gmail.com